JASNO Folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. De dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shuttershouten jaloezieën en nieuwe verticale lamellen (die ook verkrijgbaar zijn in geweven papier en dus fraai combineren!).

 

Video JASNO vouwgordijnen

Studio Daphna Laurens

Dutch Design

Met JASNO folds haalt u een stukje Dutch Design in huis. In 2012 heeft JASNO studio Daphna Laurens de opdracht gegeven om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.
Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk de beroemdste ontwerpen van studio Daphna Laurens.

 

Vouwgordijnen op maat gemaakt

De JASNO folds zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! De afwerking is altijd zoals u die van JASNO gewend bent; met oog voor detail. Bekijk in dit overzicht alle pluspunten van de JASNO folds.

 • Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparant, dim-out of een verduisterende black-out variant.
 • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in  zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant  van elkaar te laten verschillen.
 • Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klitteband. Dit geeft een strak resultaat.
 • Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt een kindveiligehanger gemonteerd.
 • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
 • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. In combinatie met de altijd zichtbare onderlat geeft de volant de vouwgordijnen een luxe uitstraling.
 • Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. U krijgt bovendien van ons twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme.

 

JASNO folds sfeerthemas

JASNO vouwgordijnen kantoor werkplek bureau

Laat u inspireren met vouwgordijnen door sfeerthema’s

Met de vier sfeerthema’s die wij hebben samengesteld voor de folds, kunt u kiezen uit een prachtig pallet aan combinaties, passend bij elk interieur. Klik op de naam van het thema om het bijbehorende moodboard te zien.

 • Met de sfeer van Northern lights licht uw huis als vanzelf op. Met het bekende wit uit de JASNO collectie bent u verzekerd van een stijlvol interieur.
 • Met folds in de stijl van Naturally Moody geeft u uw huis een landelijke sfeer. Natureltinten zorgen hierbij voor een ontspannen sfeer en een heerlijk thuiskomen.
 • Het kleurrijke thema Sculptural Mix betovert uw huis met haar diepe warme kleuren en geeft uw interieur karakter en lef.
 • Met de stijl van Simply Modern krijgt uw interieur een elegante, stoere look. Zachte grijstinten en contrasterende zwarttinten dragen bij aan een stijlvolle en moderne uitstraling.